De Blauwe Spreeuw

De Blauwe Spreeuw is een grafisch ontwerpbureau in Rotterdam.

Wiebren Altena denkt vanuit de inhoud, met gevoel, zoekt voortdurend naar balans in woord en beeld. Ontwerpen vanuit de inhoud maakt sterk en levert meer mogelijkheden op.

De Blauwe Spreeuw weet hoe belangrijk het is dat jouw boodschap overkomt, dat het product communiceert. Een grafisch ontwerp moet passen bij jou of je organisatie. Een helder product geeft kracht aan je boodschap.

Eigenzinnigheid onderscheidt, maakt boeiend en vergroot je zichtbaarheid. De Blauwe Spreeuw wil jou doorgronden en zich onderdompelen in de informatie die je aanlevert. Samen vlakken, lijnen en kleuren componeren.

Wiebren neemt je tijdens het werkproces mee op ontdekkingsreis om zo je product tot leven te brengen. Orde in jouw chaos brengen is zijn uitdaging.

Wiebren Altena, alias De Blauwe Spreeuw, begon zijn vlucht als zelfstandige in 2007. Een studie grafisch ontwerpen aan de kunstacademie in Arnhem liet zijn vrije geest ontwaken. Ervaring in creƫren deed hij op als landschapsontwerper bij de overheid. Hij is menselijk, maar tegelijk zien zijn ogen alles alsof ze de kunst van het perfectioneren persoonlijk uitvonden. Hij heeft oog voor detail, wil zich verliezen in monnikenwerk en heeft ijzeren geduld. Wiebren Altena is een grafisch ontwerper met gevoel.